Звездата на Терек (Грозни) и националния отбор на България по футбол Благо Георгиев и новата му любима фолкпевицата Лияна ошашавиха персонала и клиентите на бензиностанцията на "Лукойл" при входа на Горна баня вчера,  видя на място .

Футболистът дофуча с черния си джип баварец и спря пред самия вход на бензиностанцията като запуши пътя на няколко коли. По бяла блузка с къс ръкав, излагайки на показ гъсто татуираните си ръце, Благо Георгиев влезе в бензиностанцията, където купи списания, дъвки и бонбонки. Наконтената като за участие Лияна го чакаше в джипа и следеше кой влиза, кой излиза от бензиностанцията.

След като футболистът плати на касата, няколко души го разпознаха и започнаха да се побутват и да коментират тихичко най-новата скандална светска двойка. След това Благо се върна и подкара джипа към Горна баня, където живее. Бременната му в петия месец доскорошна приятелка Христина Витанова съвсем наскоро си събра багажа точно от семейния дом в Горна баня и се прибра при родителите си.

Това се случи навръх Коледа. Причината бил поредният скандал между двамата. Христина и Благой се скарали след излязлата информация, че халфът на руския Терек се залюбил с фолкпевицата Лияна. Попфолк певицата пък тези дни се оплакала на Мон Дьо, че медиите я изкарали лошата, защото разделила футболиста с бременната му приятелка Христина.

Все едно не е вярно. Заради това обидената певица отказала да гостува в предаването на Милен Цветков и Лора Крумова. Бдителен гост на механа в Банско пък успял да щракне новата светска и доста скандална двойка Благой Георгиев и Лияна. Папаракът заснел как попфолк изпълнителката и родният национал купонясват заедно една вечер между Коледа и Нова година. Както ясно личи от снимките, Благой Георгиев и Лияна не крият чувствата си един към друг.