Един от секссимволите на родния футбол Благой Георгиев изуми всички, след като колегите от svetsko.com откриха, че плейбоят, който в момента чака дете, има афера с попфолк певицата Лияна, съобщи . Според близки до двойката заварката между тях станала по инициатива на певицата, която искала Благо за свой клип.

„Няма какво да коментирам. Питайте Благой. Той най-добре знае какво се е случило", коментира бременната му приятелка Христина за hiclub.bg. Това беше първият и засега единствен коментар на Хриси, след като избухна тази новина. С което тя потвърди слуховете, че двамата са разделени.

Христина звучи унила и силно разочарована. Съвсем скоро в "Шоуто на Иван и Андрей" Благой призна, че очаква дъщеричка. Уви, нещата в семейството му обаче не са розови, въпреки предстоящото радостно събитие.

В момента Благо е на лагер в Анталия, отказва да си вдигне телефона за коментар и се очаква да се върне в края на месеца. Дали пък и Христина няма да последва съдбата на адреналинката Яна, която отглежда сама сина си? Предстои да видим.

снимка: PRoFile.bg