Тържеството щяло да събере само най-близките им хора, а причината е, че за пестeливостта на младоженеца в актьорската гилдия се носят легенди. Кадиев не черпи, непрекъснато все е забравил парите си, а хонорарите си брои до стотинка, одумват го колеги. Дори бившата му жена призна, че след раздялата той се е променил и вече я пита дали има средeства, коeто ще рече, че дотогава не го е правил.

“Решихме сватбата да е малка, с най-близките ни хора, за да успеем да се насладим на момента на макс”, пише Ивелина.Двамата вече са си направили списък, в който има само 15 задачи, които са разпределени между Чоева и Сашко.Що се отнася до мястото, Ивелина признава, че още щом го е видяла, разбрала, че ще бъде то, а Сашо се влюбил в него.Улеснението дошло от факта, че са решили да ползват сватбена агенция.

“Нещо, което не знаех, е, че трябва да се запази час в общината рано. Тъй като се забавих, трябваше да променим програмата на деня, за да успеем да се вмъкнем в свободния час. Не правете като мен! Същото важи и за църквата”, съветва Чоева.

Но с булчинската рокля пропуски няма и предстои съвсем скоро да е готова - в момента тя е на етап скици."Нямам търпение да видя най-прелестната булка, която ще каже - ДА на моето момче!", написа бъдещата свекърва Катето Евро под публикацията.