В края на миналата година публикува информация, подадена от техен източник. Ето я:

ЛИЯНА ИЗЛИЗА С ЧУЖДО ГАДЖЕ

Публикувано на 27 дек 2009 в 3:19pm

SVETSKO.com научи от достоверен източник, че певицата е влюбена в ангажиран мъж.

Близо месец двамата се виждат почти всеки ден. По сигурна информация между тях кипяла луда любов. Фактът, че господинът е ангажиран сериозно с друга жена, изобщо не притеснявал фолк певицата. Тя се радвала на всеки миг с него, а пред близки споделяла, че се появил онзи човек, който я правел щастлива.

Двамата се запознали чрез общи приятели и още първата вечер свалили задръжките си и си станали по-близки. Певицата разказвала пред приятелки, че този мъж е уникален и много държала на неговата близост. Те се виждали предимно в нейното жилище, за да не бият на очи...

През изминалата нощ двамата са се забавлявали лудо в столично фолк заведение. Двамата не криели отношенията си и се целували публично.

Малко след това в редакцията на изданието се получава писмо, което разказва цялата история на тази любовна драма. В информацията на читателя е намесено името на футболиста Благой Георгиев. Но той не е просто споменат. Главният герой е!

Оказва се, че от близо месец Благо излиза с фолк певицата Лияна. Точно той се е забавлявал с нея в чалга клуба. Точно той преспивал в дома й. Според източници между тях двамата нещата били сериозни. Изобщо не ставало въпрос за флирт.

От "Светско" потърсиха първо най-потърпевшата - бременната му приятелка Христина. Ето как и какво отговори Христина. Четете между редовете...

- Христина, извиняваме се, че в началото на годината те занимаваме с подобни истории, но вярно ли е, че мъжът ти излиза с фолк певицата Лияна?

- Не коментирам подобни клюки!

- А вярно ли е, че си изкарала празниците със своите близки?

- Да. Това е истина. Извинете ме, но ще затворя, защото не ми се коментират подобни неща. Хубав ден!

На този етап няма връзка с телефонния номер на Благой.

Предстои да разберем каква е истината и каква е развръзката. Но според много близки футболистът наистина е изоставил бременната си приятелка заради фолк певицата Лияна.