"Следващият ми мъж трябва да прилича на мен". Това заяви категорично перлата на поп фолка Софи Маринова в студиото на „В джаза събота вечер” по bTV и изброи кои са основните критерии, по които ще избира половинката си.

А те са: да не е много богат или много беден, да има черни коса и вежди, да е мургав, да е по-малък от нея, но да е над 30 години.

Чаровната певица, чиято усмивка не слиза от лицето й, сподели пред Вили Сечкова, че не й липсват ухажори, но начина й на живот ги карал да се страхуват.

“Те не искат такава жена като мен – аз не готвя, не пера, не искам деца”, лаконична бе Софи Маринова. Тя не скри също, че е много ревнива и отсече: „Всичко давам, но мъжа си не давам”. 

Гласовитата изпълнителка сподели пред зрителите и любопитни истории от своята кариера.

„Бях на участие и феновете ми честитиха: „Правиш 15 години на сцена!”, а аз не знаех, не ги бях броила”, откровена бе Софи Маринова, разказвайки за юбилея, който наскоро празнува и добави, че в края на годината ще отбележи още веднъж годишнината си.

Тя се върна назад в годините и пресъздаде емоциите, изпитала при първата си сценична изява. Била едва 12-13 годишна, когато се качила на сцената насред панаира в родния й град Етрополе. Малката, тогава, Софи изпълнила сръбска песен и получила възторжените овации на хората, събрали се на площада. Единствено майка й, която и до ден днешен е най-строгият й критик, не оценила изпълнението й като добро. Затова пък Софи Маринова получила първия си хонорар – диня, която продавачът й подарил за доброто й представяне.

Поп фолк дивата си припомни също как е изглеждала в началото на кариерата си, когато основно се е изявявала по „цигански сватби и кръщенета и войнишки изпращания”. Тя призна, че е изглеждала смешно, погледнато от дистанцията на времето, но пък модерна за годините си – с руса къса коса и с бенка като Мадона.

Софи Маринова сподели още, че обича да почива в България, а в чужбина ходи само, за да пее. „Обикновено след участие извън страната отивам в най-големия мол и пазарувам”.

На финала Софи Маринова разкри какви са плановете й за 2011 г. "Искам да направя поне един тотален хит, а към края на годината ще отворя сърцето си за любов", заяви тя и добави, че може да помисли за една дъщеричка, но след като намери мъж за себе си.

Снимка(водеща): The Cotton Club