Софи Маринова гостува в предаването "Денят е прекрасен" по bTV и разказа личната си драма. Певицата сподели, че винаги е смятала, че един ден ще гледа децата си сама, пише signal.bg.

"И двамата с Дачо се разбрахме да се разделим, защото в един момент изчезна тръпката... пеперудките в корема. Още на 17 годишна възраст, с първия ми мъж, с който заживях, винаги съм знаела, че на стари години, живот и здраве да остарея да си отгледам детето и да имам внуци, винаги съм знаела, че ще бъда сама. Аз винаги съм се виждала сама, не съм се виждала с мъж до себе си", казва фолк звездата.

Тя разкрива и други интересни подробности около себе си. Софи казва, че е силна жена, но мъжете бягат от нея, защото е много ревнива. Според певицата винаги идва един момент, в който тя разлюбва човека до себе си. Любовта обаче била нужна на певицата да й дава сили и вдъхновение за нови хитове. Сега тя се надява самотата да не попречи на кариерата й.

"Големите хитове се вдъхновяват от големите лични преживявания. Аз никога не съм била сама. Знаете, десет години съм била с Петър, пет години с Дачо. Сега в един момент като останах сама ми е много интересно, забавлявам се много. Но имам моменти, когато се чувствам самотна, самотата убива. Но пък аз не мога да се оплача, че съм сама. Семейството ми е толкова голямо! А и да не говорим, че всички колеги много си ги уважавам и обичам, постоянно ходим по дискотеки и заведения - забавлявам се, а ходя и на работа", разказва Софи Маринова.