Мариана Попова помоли Тризначките, които имаха конфликт със Златка още преди влизането си в Къщата, да я оставят на мира и да не я закачат.

„Златка не е добре с нервите, гледайте да не се засичате. Прави вече две кризи, много е лабилна. Тя не е добре психически”, бяха думите на певицата, които VIP Brother излъчи снощи, пише bliasak.bg.

Здравословното състояние на моделката обаче не сломи Тризначките и Надежда коментира, че всяко едно момиче като Димитрова, което е със силикон и пластики и което не може само да изкарва парите си, прави такива сривове, които излизат като драма пред зрителите.

Въпреки първоначалното напрежение между момичетата те все пак затоплиха отношенията и Тризначките дори успокояваха бургазлийката след номинациите, когато Златка се разплака от думите на Багата.

Вяра, Надежда и Любов показаха и самочувствие и останаха разочаровани, че някои от VIP-овете са им споделили, че не ги познават.

„Та ние сме по-коментирани от Бойко Борисов”, заяви Надежда.

Междувременно Къци се опита да си изясни отношенията с Юлиан, но удари на камък. Тенорът го нарече заек и страхливец, което не беше отречено от ТВ водещия.