След като тризначките Вяра, Надежда и Любов прекрачиха прага на Къщата на Вип Брадър, Златка тотално побесня. Този път обаче не заради любовта си Благой, а заради този, с когото беше точно преди да участва в шоуто.

Малко известният й приятел за широката аудитория се казва Мирослав, а причината Златка да го крие е фактът, че е семеен. Оказва се обаче, че семейният татко е доста палав. Той е имал връзка с една от тризначките.

Именно това накара Злати да се сети, че все пак навън има още един мъж, а не само този, който е в Къщата.

Голямо нещастие, коментират форумци относно емоциите в живота на плеймейтката. Първо припадна от любов по Благой, после тъкмо се окопити и уж даде яснота за себе си и се появи Триглавата ламя, която отново я изкара от равновесие.

Злати сподели с някои от съквартирантите си, че не желае да има какъвто и да е контакт с тризначките, тъй като едната от тях – Надежда, е имала авантюра за една нощ с гаджето й Миро.

Последно дори се заговори, че всъщност именно въпросният Миро е накарал тризначките да влязат в Къщата, за да накаже по този начин любимата си Златка, пише kliuki.bg.