Топ танцьорът признавал пред близки, че еднополовата любов му липсва, но имал жесток ултиматум по въпроса от половинката си Кремена. Оправната мадама още от самото начало установила правилата в двойката. Тя е много богата, държи най-голямата генетична лаборатория в България и финансира всичките бизнес начинания на Наско. За сметка на това красавецът туря край на гей изпълненията и минава в правия път.

Освен само с хонорарчетата си, без Кремена Месечков ще остане бездомен. В момента цялото им семейство живее в апартамент, закупен от нея преди брака и не подлежи на подялба.

Най-неприятното последствие, ако се раздели с жена си, разбира се, е свързано с децата му. Креми не си поплюва и ако мъжът й я предаде, повече няма да му позволи да припари до малките Айлин и Давид.

Кремена по принцип била много ревнива, но в случая за нея ревността е двойна, защото се налага да ревнува съпруга си и от жените, и от мъжете. Наско беше открит хомосексуалист, преди да се запознае с Кремена преди 8 години. Не успя да устои на парите й, а и искаше да има деца, поради което изостави гей живота си, но желанието за него не може да му се изпари, пише Лупа.

В момента Месечков участва в „Денсинг старс“, където се вижда ясно как има страха от жена си. Танцьорът получи контузия по време на шоуто, но тя не е сериозна и няма да му попречи да продължи участието си. Той обяви, че ще се подложи на операция, но не разкри кога и къде.