Бостънският милионер Никълъс Стемпер заведе Анита на Малдивите. Младоженецът е избрал един от най-скъпарските ризорти, където двойката ще прекара поне десетина дни.

Влюбените са наели вила на брега на океана, която разбира се има и собствен басейн и джакузи. Наемната й цена на ден започва от 8000 лева. Преди часове Анита се похвали къде е, като публикува стори в Инстаграм. Блондинката вече е сменила и фамилията си на Stemper.

Анита и Никълъс се ожениха в края на миналата седмица на пищно тържество в столичния хотел Hyatt. Сватбата беше в тесен кръг, като преобладаваха гости от страна на булката. Родителите на младоженеца също присъстваха.

J8RbIoJ.jpg

Двамата се запознават преди по-малко от година и се влюбват от пръв поглед. Бързат за сватбата, тъй като Анита иска по-скоро да получи щатска виза и да заживеят заедно. А дотогава – ще обикалят различни кътчета по света. Първата им спирка са Малдивите, а къде след това, ще разберем скоро от снимките, които плейбойката ще покаже със сигурност в социалната мрежа.