Певицата се издигна с имитацията на един от най-разпознаваемите родни гласове. Заедно с Етрополския духов оркестър, тя изпълни „Едерлези“ като Софи Маринова. „Изпълнението ти беше много добро, харесвам това, което направи“, впечатлен бе Любо Киров.

Първи от асансьора слезе Панайот Панайотов, който влезе в обувките на световноизвестния балкански изпълнител Горан Брегович. Заедно с оркестър Виво Монтана, той изпя хита „Месечина“, а след това Димитър Ковачев – Фънки коментира изпълнението: „Много ме впечатлихте. Предадохте цялото настроение и духа на Горан Брегович.“ Елена Атанасова имитира един от най-емблематичните български естрадни гласове – този на Силвия Кацарова с култовата песен „Топъл дъжд“. „Аз наистина съм възхитена. Вие сте една много талантлива актриса и певица“, похвали я самата Кацарова.

Актьорът Владимир Зомбори впечатли с блестяща имитация на DARA. „Ти си невероятен – не спря да танцуваш и да пееш с енергията на DARA“, каза Хилда Казасян. Мария се потопи в света на италианските шлагери със „Sara Perche Ti Amo” на триото Ricci E Poveri. „Все едно слушах певицата от триото“, сподели Веселин Маринов.

Джулиана Гани се изправи пред едно от най-големите си предизвикателства и облече ексцентричния костюм на Лейди Гага. Наско от Б.Т.Р. представи друга музикална икона – Мадона с изпълнението на „Like a Prayer”. Иво Аръков се превъплъти в украинската звезда, спечелила второ място на Евровизия през 2007 г. – Верка Сердучка.

Следващият понеделник (22 април) шоуто „Като две капки вода“ ще посрещне много специален гост. Част от журито ще стане световната звезда Ал Бано. Именно заради тази изненада за първи път в историята на предаването се появи Рулетка на участниците, която да отреди кой от тях ще имитира Ал Бано пред самия него. Честта се падна на Наско от Б.Т.Р. Веднага след това Бутонът на късмета отреди Елена да се превърне в Тил Линдеман, Джулиана да изпълни Майли Сайръс, Мария да имитира Cardi B, Панайот да пее като Стиви Уондър, Владимир Зомбори да влезе в ролята на Стивън Тайлър, Иво Аръков да бъде Давид Дамяно, а Християна да излезе като Bee Gees.