"Не ме разстройвай, не знам какво ще е следващата седмица", така фурията отговори на въпроса дали е с Миро или ще се развеждат. Пред репортерката на Гала - Елизабет Методиева, тя не успя да поясни дали ще продължи семейния си живот с побойника, с който се разделяха и събираха над пет пъти.

По този повод изпълнителката заяви, че много съжалява и затова, че се е оттеглила от музикалната сцена за известно време. В момента предпочита да се отдаде на работата. "Дъщеря ми Марая, работата ми, това ми дава сила. Няма такава машина като мен. Понякога се чудя от къде намирам тази енергия. Но аз съм си едно диване, което постоянно ръчка и иска да прави нещо", обобщи Мара Отварачката.

Певицата за първи път сподели и плановете си да запише Марая да учи в чужбина. В момента единствената й рожба е на 16 години и след две се очаква да кандидатства, но няма да продължи образованието си в България. "Чувала съм вече няколко версии, в които иска да се развива и смятам, че ще чуя поне още няколко в следващите две години. Поне знаем, в кой университет иска да учи, дано да я приемат! Подготвя се много", разказа Мария.