Поредният скандал е на път да взриви атмосферата в съблекалнята на ЦСКА. Още преди отборът да се е събрал за първа тренировка за Новата година различни сайтове разпространиха клюката, че нашумелите с изцепките си Ивановци са забъркали треньора си Любо Пенев в сексскандал.

Иван Иванов и Иван Караджов твърдели на всеослушание, че наставникът им имал интимна връзка със съпругата на колегата им Владимир Манчев - Елеонора. Заради това Пенев толерирал нападателя и заставал на страната на ветерана в конфликтите му с по-младите.

Преди време Русия открито нападна Манчев в съблекалнята, като само намесата на съотборниците им предотврати по-сериозно сбиване. Още тогава Иван Иванов обяви, че Любо и Владо са семейни приятели, но вече стигал и по-далеч в "разкритията" си.

Интересен детайл е, че само допреди три-четири месеца Чичовото не желаеше Манчев в Борисовата градина и бе на път да го отстрани от първия отбор. Според скандалните футболисти Любо променил мнението си за Владо, след като започнал връзка с жена му. Преди време пък в светските среди вървеше клюка, че бившата манекенка и "Мисис България" ще се разделя с нападателя, претърпял крах с опитите си да пробие във Франция и Испания.

Освен с клюките Чичовото ще трябва да се бори и с алчността на една от трансферните си цели за зимната селекция. Румънската звезда Янис Зику, който се спряга за ново попълнение на "червените", е поискал да получава не по-малко от 20 000 евро месечна заплата на "Армията". Медиите в родината му разкриват, че Зику е взимал 450 000 евро на сезон в последния си отбор - Динамо (Б), и заради високите му финансови претенции клубът вече не го иска в състава си.

На всичкото отгоре Зику е и сериозно контузен. От началото на есенния полусезон няма изигран мач, а за предходния шампионат е участвал само в 9 срещи за Динамо.

източник: в. "Експрес"