Пред bTV певицата призна, че в навечерието на своите 50 години изпитва една нова любов-тази към внучката Яна. Hotnews.bg припомня, че единствената й дъщеря Божидара роди момиченце през ноември 2023 година и певицата става баба за първи път месеци след скандала с шофирането.

"Влюбена съм до уши", разкри чувствата съм към Яна младата баба. Тя се грижи всеотдайно за новото попълнение в семейството, като къпе, облича и гушка непрекъснато бебето. „Не съм подозирала, че мога да изпитам нови емоции“, каза певицата.

Заради ареста си Белослава загърбила музиката, но покрай Яна отново започнала да пее и днес е готова да се върне на сцената, както Hoptnews.bg първи писа. Тя изпяла на внучката "Беса ме мучо", а след като го направила решила, че трябва да продължи да пее на различни езици.

В интервюто Белослава отново призна, че е направила грешка, като се е качила зад волата под въздействието на алкохола, но се оправда, че вечно бързала и била на педал: да се грижи за бизнеса, музиката, семейството и т.н. „Бях започнала да бързам за репетиции, за участия, за вкъщи, докато разхождам кучетата – прегорях“. „Когато полицаят ме спря в нощта на рождения ми ден, той ми направи услуга“, категорична е Белослава. Тя специално благодари на всичките си приятели, които я подкрепили, но призна, че останала сама след скандала.

„Благодаря на всички колеги, които ме подкрепиха. Те не го направиха заради постъпката ми, а заради това, което съм аз“, с усмивка каза Белослава.