Футболният национал Благой Георгиев е обещал да се грижи за бъдещото си дете дори и след раздялата с приятелката си Христина. Това каза вчера пред "Труд" директорът на агенция "Профайл" Наско Лазаров, който е пиар на играча на руския "Терек" (Грозни).

"Благо и Лияна са се запознали, когато тя го е поканила да участва в неин клип. Изпълнителката е направила първата крачка да го свали. Видеото към песента й обаче все още не е заснето. Историята им силно прилича на запознанството на друг национален футболист с фолкпевица - Валери Божинов и Алисия", разказа още Лазаров.

Благо толкова много мислил върху постъпката си, че дори изпаднал в депресия и не говорел почти с никого. Категорично отказвал всякакви интервюта. Той се прибрал тайно в София, въпреки че официално се знаело, че поддържа форма в Анталия, Турция.

Около новогодишните празници футболистът посетил манастира в Света гора и запалил свещи за здраве на бременната в петия месец Христина и бъдещата си дъщеричка. Направил и дарение за светата обител.

В търсене на извинение за раздялата бившият ас на "Славия" оставил "Ауди"-то си на разположение на експриятелката си. Освен това Христина продължава да живее в неговата къща в квартал "Горна баня", докато Благой използва апартамента си в столичния комплекс от закрит тип "Витоша тюлип" на бул. "Черни връх", разкри Лазаров.

"Въпреки че с Благо се познаваме от много време, мога само да гадая от каква морална гледна точка е направил нещо подобно. Но само времето ще покаже дали Лияна ще бъде голямата му любов, или ще е нещо временно", коментира вчера пред "Труд" и Голямата уста Руслана Попова, която е близка на футболиста.

Лияна е изпълнителка на "Сънни мюзик" и е по-известна като първа братовчедка на фолкпевеца Константин. Тя обяви преди дни, че медиите й изграждат лош образ и им е обидена.

Близки до новосформираната двойка веднага забелязаха, че двамата имат нещо много общо - вярата. Футболистът неведнъж е демонстрирал, че е силно вярващ и по тялото си има изрисувани татуировки на Исус Христос и цитати от Библията. Псалм на Давид пък е неразделна част от вещите на Лияна и по нейни думи й помага във всякакви трудни моменти.