Глория има любовна авантюра с Йордан Динев - по-малкият брат в семейството строителни предприемачи, шушукат злите езици в светските среди. Ако се вярва на мълвата, двамата се виждат от лятото, но избират закътани кътчета, за да не бият на очи, пише БЛИЦ.

Певицата изкара почти два месеца на Слънчев бряг и една от причините може би е авантюрата й. Тя дори имаше участие в пиано бар "Магнито", където не пя песни от своя репертоар, а предложи на публиката микс от естрадни хитове, поп парчета и евъргрийни.

Запознати разказват, че от първия ред бурно я аплодирал именно собственика на яхтеното пристанище в Св. Влас. Бизнесменът дори бил изпратил букет от 100 рози, който след участието й, дискретно и бил поднесен от сервитьор с елегантна визитна картичка, за да се знае от кой е, пише сп. "Слава".

Изпълнителката нямаше мъж до себе си, но пък различни слухове я свързваха с български и чуждестранни бизнесмени, както и с 20-годишни добре изглеждащи младежи, но нито един от слуховете не беше потвърден.