Джанет Джаксън често попада в класациите за най-безвкусно облекло, но изглежда е решила да се кандидатира за титлата „модно бедствие”.

В Ню Йорк, на премиерата на новия филм с нейно участие "За цветнокожите момичета", Джанет успя напълно да обърка феновете си, които се чудеха дали с това ексцентрично облекло супер звездата отговаря за разпределението на гостите в залата или е на крачка да размаха самурайски меч.

И въпреки костюма си, сестрата на музикалната икона Майкъл Джексън изглеждаше все така красива.

Освен това я придружаваше нейният племенник Остин Браун, който досущ прилича на покойния й брат, само че в по-ранните му години.



*Смесване на стилове:  Джанет Джаксън посети премиерата на новия си филм "За цветнокожите момичета"



*Хюстън, имаме проблем: Джанет за пореден път прави моден гаф, но успява да смекчи положението с помощта на кавалера си и неин племенник, Остин Браун

Премиерата се състоя в Ziegfeld Theatre и беше посетена от други знаменитости, включително членове на актьорския състав като Танди Нютон, Мейси Грей и Кери Уошингтън.

Грей, за разлика от друг път, изглеждаше доста обикновено. Тя пристигна облечена с ярка, но доста семпла рокля:

*Мейси Грей бе заложила на далеч по скромен вид и се появи със семпла, лилава рокля

На премиерата присъстваше и поп дивата Сиара, която  беше решила да експериментира с грабващи окото високи токчета с леопардова щампа, в допълнение към черна, надиплена рокличка.

*Сиара

Нютън пък беше решила да не се набива на очи и си беше подбрала елегантна, но скромна сива рокля на Calvin Klein.

*Елегантни: Танди Нютън, до нея е съпругът й Ол Паркър, беше заложила на изчистена сива рокля за премиерата на филма "За цветнокожи момичета", в който участва

*Всяка със стила си: Танди Нютон (в ляво) е подчертала новият си стил със сандали на висок ток, докато вдясно, R&B певицата Сиара носи надиплена рокличка и високи токчета с леопардова щампа

Другата звезда във филма, Кери Уошингтън пък изглеждаше зашеметяващо с дългата си до земята рокля с гол гръб и с кокетната си чантичка в пълен унисон.

*Кери Уошингтън изглеждаше зашеметяващо в дългата си цветна рокля

Филмът е адаптация по пиесата на Ентозаки Шонгей от 1975 – „За цветнокожите момичета, които са се замисляли за самоубийство, когато дъгата се покаже изцяло”.

Първоначално, за ролята на Нютън се спрягаше името на Марая Кери , но тя се оттегли. Причината за отказа на певицата е бременността й, както ви съобщихме по-рано днес.

Джаксън, която миналата година чукна 44, наскоро отрече, да се е сгодила за сегашния си партньор Уисам Ал Мана по време на промоцията на филма по ЕйБиСи – "Добро утро, Америка".

Тя заяви: "Вие (медиите) се опитвате да ме ожените от до-о-оста дълго време. Не, не съм сгодена, ще кажа само това. Намирам се в добър период"

Вижте още от гостите на премиерата:

*Естел

*Франсия Райза

*Теса Томпсън

*Кимбърли Елис

Вижте видео:

"За цветнокожите момичета", трейлър