Кристина Агилера разкри, че по Коледа прекалява като украсява дома си с пет различни елхи, пише "Дейли мейл".

29-годишната певица каза, че украсява всичките елхи по различен начин като например: азиатска елха, „театрална” елха и анимационна елха.

„Елхата в спалнята е украсена в азиатски стил защото съм вманиачена в Япония”, каза тя.

„Елхата ми в стаята за домашно кино е украсена с киносалон мотиви, където има орнаменти, които наподобяват Мерилин Монро и други филмови звезди.”

„Елхата в стаята за забавления, която е нещо като главната вкъщи, е с украшения приличащи на анимационни герои. Достъпна е за всички.”

„Следва тази във фоайето, която създава много уют. По нея има ръкавички с един пръст и други уютни нещица. Метнала съм се на майка ми. Настроена съм много празнично.”



*Празнично настроение: Кристина Агилера разкри в интервю е предаването US Chat Show на Елън Дедженеръс, че има 5 коледни елхи

Агилера, която се раздели със съпруга си Джордан Братман, разкри за любовта си към Коледа по време на участие в предаването US Chat Show на Елън Дедженеръс.

Бурлеска звездата каза, че очаква с нетърпение „следващата глава” от живота си и се съсредоточава върху това да бъде добра майка на двегодишния си син Макс.

"Вниманието ми е насочено най-много и главно към сина ми Макс."

Певицата пожела повече сила на самотните майки, които сами се справят с отглеждането на децата си.

*Свикване с живота като необвързана: Наскоро разделилата се певица каза, че вниманието й е съсредоточено главно върху сина й Макс

„Той е любовта на живота ми и го обожавам. Той е такава скица и е толкова жизнерадостен, а в края на деня това е най-важното.”

Но Агилера казва, че сина й често се бърка кои песни са на майка й когато слуша радиото.

"Той си мисли, че всеки висок глас е този на мама", смее се тя.

„Мисля, че онзи ден беше Алиша Кийс, която пее високо, и той каза „Това е моята мама”.

Агилера, която навършва 30 следващия месец, се усмихна широко когато Елън й връчи огромна торта за рождения ден, която включваше полугол мъж, който изскача от нея.

*Рожденичка: Елън подари на Кристина, която навършва 30 следващия месец, огромна торта

Вижте видео:

Кристина Агилера - Something's Got a Hold on Me в шоуто на Елън Дедженеръс