Сексбомбата обвинява бившия си любовник Лорънс Халиър, че не е изпълнил обещанието си, което е дал малко след като са започнали да излизат през 2006 г. , пише Lifestyle.bg

Сделката била Пам да промотира проекта му са сградите Panorama Towers в Лас Вегас, а в замяна да получи имот в столицата на хазарта.

В договора им пишело, че ако сградите не се построят навреме Лорънс ще даде на Памела 1 млн. долара. Спасителката на плажа сега естествено си иска парите.

Пам имаше странна връзка със строителния предприемач и след серия раздели и събирания двамата най-накрая сложиха край на отношенията си.

Звездата, която има две момчета от рокаджията Томи Лий - Брандън на 14 г. и Дилан на 13 г., даста закъса с парите напоследък. Миналата година тя се премести в каравана, докато ремонтират дома й в Малибу.

Пам тръби, че се наслаждава на този начин на живот и сигурно никога няма да напусне караваната. "Момчетата и аз обичаме района с караваните, хората са специални и ние сме щастливи тук", казва Пам, но едва ли е искрена.