Софи Маринова има намерение да снима клип към песента си "Страст"..

"Тия дни ще снимам клип на "Страст", но имаме права малко да уреждаме с Крум Крумов - моят продуцент" - споделя Софи, пише Signal.bg.

Тя уточнява, че става дума за началните акорди на парчето, които са цитат от песен на Майкъл Джексън. Ако не се уреди въпросът с правата, Маринова все пак няма да остане много разочарована, защото скоро ще дойде ред да представи нов сингъл.

"В момента нищо не правя, забавлявам се. До един-два месеца обаче и аз ще изневеря на Устата. Проектът е готов, но не искам нищо да издавам" - каза Софи.

Напоследък певицата посещава светски събития без да е придружена от Дачо. Софито го даваше соло на промоцията на Цветелина Янева, а така също и на промоцията на Антонина.

"Той си седи вкъщи. Не може навсякъде да сме заедно" - споделя Маринова и обяснява, че вече пет години са заедно, а обичайно след третата година една връзка се поизчерпва.

"Когато има нова любов, повече ми се работи и по-хубави песни правя" - твърди певицата и ни насочва да следим внимателно новите ú песните.

Хитовата певица е решила да не вади толкова често албуми, а да залага на сингли.

"Започвам и аз като моите колеги да пускам нови песни през два-три месеца" - казва тя.