Както вече ви съобщихме, Емануела направи дует с турската звезда Сердар Ортач.

Хитовата певица даде интервю за радио "Сигнал плюс", в което обясни за проекта:

"Аз ли ви изненадах или Сердар, защото честно казано той изненада и мен /смее се/. Аз казах, че подготвяме проекти с "Ара Мюзик", но не издадох нищо, защото нямаше как. За мен бе голяма изненада, че той пожела да направим дует и до последно, докато не стана, гледах да не го казвам", пише signal.bg.

Интересното е, че идеята за съвместния музикален проект дошла от страна на Сердар.

"Освен че той изяви желание да направим съвместна песен, той изяви желание да пее на български, което ми хареса, защото аз исках да бъде на български. Бях много доволна. Не очаквах, че такава голяма звезда като него би изпял нещо на нашия език. По-скоро мислех, че проектът ще бъде на английски" - разказва Емануела и допълва още:

"Сердар беше много щастлив от това, че пее на български. Дори видях, че си е сложил в клипчето текста на латиница така, както му го бяха дали от "Ара Мюзик". Той е много въодушевен от песента. Като разбрах, че я е качил в неговия facebook щях да падна. Той наистина беше много щастлив".

*Сердар Ортач

На двамата изпълнители им предстои да заснемат видеоклип към песента, което трябва да стане съвсем скоро, уверява ни Емануела.

"Не сме снимали още клип, но ще снимаме. Сега трябва да го направим малко по-бързо. За момента не знам подробности. За това трябва да питаш продуцента ми Виктор Касъмов. Дори не знам кой ще е режисьор. Тези неща предстоят да се уточняват. Сердар е много интересен като личност и ние искахме да имаме повече време, за да решим кой да снима клипа и какъв да бъде той".

По повод на "промото", което се появи в Мрежта, певицата казва:

"В Интернет е пуснат демо вариант. Все още не е смесено парчето. Това предстои да се случи сега. Сердар се кефи много на аранжимента на Оцко и сам пожела дори да бъде направен от Оцко, защото това парче се е на Сердар. Някой може да си помисли, че правим кавър версия, но не е така. Това е парче, което е на Сердар, а сега го правим на български. Той предложи да направим дует на тази песен. Въобще инициативата за всичко дойде от него, за което аз страшно много му благодаря. За мен е чест, че такава звезда като него иска да направи с мен дует" - обяснява Емануела, удовлетворена от възможността да направи съвместен проект с балкански изпълнител от такава величина и се надява дуетът им да добие популярност както у нас, така и в Турция.

*Емануела

"Българският текст е написан от Росен Димитров. Все още не е ясно с какво заглавие ще излезе песента. Трябва да го уточним със Сердар и Росен" - пояснява певицата.