Поп-фолк певицата Емануела разкрива пред колежки, че най-кошмарният й спомен от миналото не е историята с женения ресторантьор Роберт, която стана публично достояние на цяла България чрез шоуто "Цената на истината".

Палавата фолкаджийка е имала интимна връзка с влиятелен арабин на име Джордж Бахурк. Интимната авантюра между Емануела и баровеца продължила няколко месеца и завършила по скандален начин, пише в. "Шок".

"Оказа се, че този човек е сутеньор - десетки проститутки работят с него в Македония. В България също може да има момичета, които да са му се отчитали, но тук той беше предпазлив, а и ченгетата го пазеха. Уплаших се, че ще се опита да ме продаде и затова прекратих отношенията си с него. А той започна да ме тероризира и заплашва по телефона", споделя пред свои колежки Емануела.

Според думите й арабинът имал проблеми със секса и тъй като не можел да я задоволи сексуално, това отключило агресията му. "Той си е позволявал да ме удря. Съмняваше се, че му изневерявам", описва кошмара си красавицата.

Емануела обаче не посмяла да подаде жалба срещи Джордж Бахурк, тъй като нейни колежки я предупредили, че той е "ухо" на службите за спуснат чадър. "Ако се бях оплакала, че арабинът ме тероризира, може би щях да пострадам още по-сериозно", въздъхва поп-фолк звездата.