Холивудската знаменитост Алек Болдуин призова колегата си Чарли Шийн да "изтрезнее" и да се "помоли" на продуцентите да го върнат на работа в "Двама мъже и половина", тъй като според него скандалната звезда "не може" да победи в битката, която е започнал, пишат медиите в САЩ.

Проблемният актьор бе уволнен от шефовете на лентата по-рано този месец, когато Шийн изрази по непристоен и вулгарен начин недоволството си от решенията на Чък Лори, който е създателят на комедийния сериал, пише БГНЕС.

Актьорът дори нападна и колегата си Джон Крайър, окачествявайки го като "долен предател и трол".

"Както вече казах, или си с мен, или си с троловете", заяви преди време Чарли, който използва интервюто си за известна американска телевизия, за да се обърне към Крайър.



"Джон не ми е звънял нито веднъж. Той е обърни лопата и бояджия. Очевидно е и трол. Трябва ли да пояснявам, че е предател, дете и уплашено колежанче? Щял да напише официално изявление по въпроса...Довиждане, трол!", каза холивудската звезда.

По тази причина неговият колега Алек Болдуин призова Шийн да направи публично извинение и "да помоли Америка за прошка", тъй като е "велика телевизионна звезда".

Снимка(водеща): Getty Images/ Guliver