Чарли Шийн подари на съпругата си Брук Мюлер, с която не живеят заедно, жилище на стойност 8 млн. долара в пределите на неговия шикозен квартал с ограничен достъп, научи RadarOnline.com.

„Чарли купи на Брук жилище с девет спални, 929 кв. м в "Mullholland Estates", където и той самият живее”, съобщи източник, близък до актьора.

”Къщата е невероятна, Брук я обожава. Тя се нуждаеше от повече пространство и спокойствие за децата си.”

Понастоящем Мюлер съжителства със Шийн в неговата къща, заедно с порно звездата Брий Олсън и новата му приятелка Натали Кенли, но източник твърди, че това е само временно положение, докато Брук се премести в новия си дом:

„Тя ще се премести в новата си къща до няколко седмици” – казва източникът.

”Ще бъде при Чарли, докато къщата е готова. Близнаците също живеят в къщата на баща си за момента. Брук казва на хората, че с Чарли са само приятели и че той е напълно трезвен.”

*Брук Мюлер (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Мюлер отбелязала, че е „очарована от появилата се отново възможност да живее в "Mullholland Estates", което никак не е изненадващо. И преди, когато бяха заедно с Чарли беше щастлива да живее там.

„Освен това Брук много се сближи с Парис напоследък, която сега отново ще й бъде съседка”, отбелязва източникът.

Брук и Чарли, които имат близнаци – Макс и Боб, се разделиха през 2009 след жестока кавга по Коледа, която завърши с ареста на Шийн и предявените към него обвинения за опит за физическо насилие.

В следствие, Чарли избегна затвора чрез споразумение в съда.

Шийн се призна за виновен в съда и бе осъден на 30 дни в клиника, 30 дни изпитателен срок и 36 часа занимания за овладяване на гнева.