Шоуменът Слави Трифонов е изнудван от своя бивша любовница.

Красива, но не толкова известна манекенка, подобно на всички златотърсачки у нас, искала да изкара пари по лесния начин и затова заснела пикантно еротично филмче преди време, когато все още топлела ложето на известния българин.

Дамата отлично осъзнала, че близките й отношения с Дългия няма да продължат дълго и затова се възползвала от момента, за да си осигури безгрижно бъдеще, пише в. „Папарак“ в последния си брой, цитира razkritia.com.

Според флагмана на свободното слово, манекенката не била от най-високо платените и отказвала да влезе в редиците на „пеперудките“, които се продават на заможни господа за солидни суми.

Въпросната млада мадама имала по-различен поглед върху нещата – тя не искала да проституира, а да изкара пари от своя бивш любовник Слави, на когото посветила няколко месеца от живота си.

Тя го заплашвала, че ако спре с месечните „помощи“, ще предостави с най-голямо удоволствие порно клипчето на жълтите медии. За да не се орезили пред цяла България, Трифонов и до днес си плащал като поп.

Проблеми му създавал и един от босовете на СЕМ, който го взел на мушка и постоянно го глобявал. Преди седмици, след поредната сочна глоба, Трифонов побеснял и дори му скръцнал със зъби. Но влиятелният шеф явно въобще не се стреснал, защото след 24 часа му треснал нова, още по-тлъста глоба.

Припомняме, че преди броени писахме за главоболията, които Слави има с американски тв продуценти. Новото предаване на учиндолеца „Lord of the Chefs” бил копиран и до този момент той не платил никакви лицензионни такси.

Годината започва по кошмарен начин за шоумена, но поне вече няма толкова сериозни здравословни проблеми.

Голяма негова утеха е половинката му Мартина, с която нещата май вече вървят към брак, защото Трифонов скоро я представил на своите родители.

Снимка: Bulphoto