От няколко седмици из медиите усилено се говори, че водещият Слави Трифонов е лудо влюбен в танцьорката от „Магаданс“ Мартина. Първоначално слуховете гаджосаха Дългия с омъжената балерина Илияна. Половинката й – самбистът Борис Величков, обаче отрече тази клюка, заявявайки, че г-н Трифонов ходи с друга.

Не се мина много време и любимата излезе наяве – Мартинчето, която освен че кърши снага на мини дансинга в студиото, успешно се справяла и като кинезитерапевтка. Явно Слави е решил да си вземе мултифункционално гадже – красиво и пластично, което вечер преди лягане добре ще разтрива едрата му снага, пишат от "Блясък".

Интересното в случая е, че Мартина е била изгонена от балет „Магаданс“ за кратък период от време. Според слуховете по това време била приятелка на беквокалиста в „Шоуто на Слави“ - Борис Солтарийски. Изненадващо обаче след известно време триумфално се завръща, явно вече като гадже на шефа. Не стига това, ами хореографията е направена така, че когато г-н Трифонов се появи в студиото и слезе по стълбите, да целуне именно ръката на любимата си. Е, и това, ако не е нагласена работа....