Диляна Попова разкри, че най-редовно получава странни анонимни съобщения на мобилния си телефон.

При това с изрични нареждания къде точно да се яви. Телефонните терористи явно търсят по-близък контакт с хубавицата, но не смеят да й се обадят лично, за да й предложат среща, пише "Монитор".

„Пишат ми някакви хора с непознати номера. Текстът е: „Ела еди къде си в еди колко си часа!”. Аз не познавам тези хора и всичко това много ме изненадва. Да спрат да ми пишат такива есемеси, защото това е безумно, няма кой да им се върже на акъла”, разказа тя пред bliasak.bg.

Диляна Попова съвсем не е първата известна и красива българка, която страда от набезите на телефонни маниаци. Такива случаи имаха колежката й Мис България 2005 Росица Иванова, Мария от „Станция Нова” и много други. Повечето обаче не го признават публично.

Диляна Попова твърди, че в момента няма мъж до себе си и казва: „Не ми остава време за любов. В момента толкова други неща ми се случват, че даже не усещам и липса. Ателието ми също гълта доста от времето. Любовта ще дойде и ще й намеря време”.

Манекенката не се изживява като филмова звезда въпреки успешния си дебют в киното. Тя е уверена, че се е справила с ролята си Love.net, но за участието си в сапунката „Стъклен дом” не е съвсем сигурна. Още повече че повечето снимки тепърва предстоят.