Диляна Попова, която се доказа и като актриса с ролята си в най-новия български филм Love.net, се събра с бившия си любим Дичо, пише "Монитор".

За съжаление на нисичкия музикант това съвсем не означава, че ще делят едно легло. Напротив, слуховете свързват красавицата със съвсем нов любим, известен и успешен мъж от артистичните среди. С Дичо тя се събрала, за да... пее.

Пред камерите на BLIfe Диляна Попова разкри, че е записала дует с Дичо. „След като се пробвах като модел, участвах в танцувално шоу, снимах филм, реших, че е време да се пробвам като певица. Единственият човек, с когото мога да реализирам подобна идея, разбира се, е Дичо, с когото сме били четири години заедно", разкри Диляна. Предстои към песента да бъде заснет и видео клип, но това е въпрос на време.

Красавицата ще влезе тази вечер и в студиото на вечерното шоу на Вили Сечкова „В джаза събота вечер”, съобщиха от предаването. Как оценява първата си роля в киното, коя е голямата й любов и таи ли още чувства към Дичо – това са само част от въпросите, на които ще даде отговор носителката на титлата „най-секси българка” довечера в ефира на bTV.

Пред водещата тя ще разкаже за работата си като модел в Южна Корея, как е паднала от магаре и кога грозното пате се е превърнало в красив лебед. Диляна Попова ще признае за голямата си любов – абсента. Няма да бъде спестен и въпросът за голите сцени в киното, както и какъв мъж търси една от най-красивите българки. За финал на предаването Деси Добрева и Romaneno Project ще изпълнят парчето „Тадж Махала”.