За първи път у нас направихме интерет платформа „Задружно”. В нея може да се включи всеки почитател на определен изпълнител или изкуство.

Сега се опитваме да съберем сума за заснемане на видеоклип и можете да подкрепите песента Tach Mahala, която пуснахме наскоро с Romaneno projekt. Срещу това за дарителя има някаква „благина” - подарък, който всеки артист сам измисля. Ние ще направим кратко видеопослание за негов личен празник или пък ще раздаваме билети за следващ концерт.

- Деси, как поддържаш кожата на лицето си?


- Купувам бяла козметика най-вече от чужбина - от Англия и Германия, защото открих, че те ми понасят добре. Харесвам, разбира се, и български кремове. От началото на бременността си обаче гледам да използвам повече натурални продукти - например зехтин, с който мажа тялото и лицето си. Правя си и маски с мляко, киви и с каквото намеря вкъщи. Едно време, когато бях по-свободна, си правих сама маски за коса с жълтък, мед, кафе и спирт. Бях гледала филм с Джулия Робъртс, в който тя си забърка маска за коса с майонеза и аз се вдъхнових. Пробвах я, имаше ефект, но не повторих.

- Знам, че спортуваш. Вероятно сега заради бременността програмата ти е различна?

- През лятото плувам по 2-3 часа на ден. Миналата година се явих на юбилейния 70-и плувен маратон „Галата - Варна”, който е 5 километра. Беше забавно и хубаво приключение. Исках да пробвам дали ще издържа. Издържах. Този, който спечели, беше от националния отбор и мина разстоянието за 50-ина минути, аз плувах над 2 часа, но не се отказах. Сега ходя по 5 и повече километра пеша. В началото на бременността правех и лек фитнес, сега ми идва повече.

- Кои са любимите ти СПА процедури?

- Обожавам всякакви видове масажи, стига да са леки и галещи. Мога да стоя 2 часа на масаж - това е най-голямото ми удоволствие. Не приемам обаче процедури с машини - докосването им до кожата е противно.

- А пазиш ли диета?

- Никога не съм пазила диети. Не мога да стоя гладна - прилошава ми.

- Какво ти е отношението към пластичните намеси - силиконов бюст, попълване на устните и всичко друго, което стана много популярно напоследък?

- Изключително съм против всички такива корекции, които са от келешлък. Ако се налага от медицинска гледна точка, може. Не и за да се правим по-красиви. Всеки човек е интересен, какъвто е. Имам познати, които си направиха корекции и сякаш изгубиха своята индивидуалност. Бяха по-интересни и различни с това, че преди операцията бяха с по-щръкнал нос или хлътнали бузи. Сега са с перфектно лице, ама приличат на кукли. Модата на барбитата не ми допада. Защо трябва всички да сме еднакви. Ама как да сме еднакви, когато светът е толкова различен. И интересното е да бъдеш различен, а не еднакъв с останалите. Затова не бих направила каквато и да е корекция. По-важен е чарът, който всеки носи. И не от особено значение колко е пълна една жена, дали има целулит и колко голям е бюстът й.

Източник: в. "Монитор"