Фолк певецът Константин едва намира време за почивка и много рядко му се случва да си подари няколко последователни дни за това.

"Бях си взел няколко дни почивка и съм толкова щастлив, че съм отпочинал. Почивката се изразява в това да виждам други неща" - казва той пред TV7.

Певецът продължава да е сред най-канените от фолк клубовете и признава, че от участия няма време да се организира и да запише нов сингъл.

"Аз нямам възможност да запиша нито една песен, защото всяка вечер съм някъде. Поне два-три дни трябва да седна, да си почина, гласът ми също, да си понауча песента, да си организирам сесията. Нямам настина това време! Ходя на фитнес, а и други неща, с които се занимавам отскоро" - обяснява хитовият изпълнител.

Освен че е един от най-актуалните изпълнители в жанра, Константин се впусна и в бизнеса. Интересите му логично са към фолк клубовете - местата, които познава най-добре. Сега обаче певецът минава и от другата страна - на собствениците.

"Станах съсобственик на една верига от най-оборотните заведения. Тя е комплекс от чалга клуб и другото е ретро клуб. В едната пеят така известните чалга изпълнители, в другата пеят имена като Миро, като Дичо и т.н. Сега сме в ремонт и чакаме началото на ноември. Искаме изцяло всичко да се промени - като влязат хората, да влязат на непознато място. Малко се забавихме, но така е - като почнеш ремонт, винаги се оказва, че трябват двойно повече пари и време също" - обяснява Коцето, пише signal.bg.