Музикалното риалити "Гласът на България" е напът тотално да провали Невена Пейкова, която отпадна на четвъртфиналите на шоуто.

16-годишната ученичка от Търговище учи в специална паралелка с разширено изучаване на музика, но разочарованието й, че не можа да се яви на финала на "Гласът на България", било толкова голямо, че тя заявила, че се отказва за цял живот от пеенето и ще се занимава с нещо друго.

Невена имала борбен характер и щяла да се справи във всяка професионална област, която избере. Заради таланта на момичето учителският съвет решил да бъдат извинени всички нейни отсъствия досега. В противен случай трябвало да прекъсне обучението си и да изпусне цяла година, пише БЛИЦ.

На път да изтърве цяла учебна година е и 16-годишната Стелияна, която е една от най-харесваните и най-талантливите участнички в "Гласът на България". Гласовитата девойка е единайсетокласничка от професионалната гимназия по лека промишленост и икономика в Горна Оряховица. Още от 4-годишна обаче пее на сцена и е печелила куп състезания. Освен че е възможно да стане победител в музикалното риалити на Слави Трифонов, Стелияна със сигурност ще иска да гради певческа кариера в бъдеще, тъй като има уникални гласови данни.