В следващия концерт на живо на „Гласът на България” , който ще се излъчи тази вечер, от 20:00 часа по bTV, специални гост ще бъдат двама хитови чуждестранни изпълнители – Sasha Lopez и Ноа.

Те ще забавляват публиката в зала 2 на НДК и зрителите пред телевизионния екран заедно с отборите на Кирил Маричков и Мариана Попова.

Румънският DJ Sasha Lopez ще представи на сцената на „Гласът на България” хитовото за летния сезон парче „All My People”, в което участват Broono и Alexandra Blake.

Диджеят, чието истинско име е Serge, постига международен успех през 2006 г. със сингъла “Everytime”, който стана любим на слушателите в България, Унгария, Сърбия, Полша и Русия.

През 2008 г . парчето, композирано съвместно с румънката Tanyа, е включено в английската компилация Ministry of Sound.

Израелската сензация Ноа, делила една сцена със звезди от ранга на Стинг, Боно, Стиви Уондър, Андреа Бочели, Рей Чарлз, също ще зарадва българските си фенове с изпълнение от сцената на „Гласът на България".

Носителката на престижната награда „Гълъб на мира“ многократно участва в концерти като посланик на каузата, във връзка с която е поканена да пее пред президента на САЩ Бил Клинтън в Белия дом.

Ноа е специален гост и в норвежката столица за юбилея по случай подписването на Споразуменията от Осло - събитие, на което присъстват президентът на САЩ Бил Клинтън, Йехуд Барак, Ясер Арафат и кралят на Норвегия.

Тя е номинирана и за Посланик на добра воля на Организацията за прехрана и земеделие на ООН (FAO).

Певицата пристига за първи път в страната за концерт на 20 септември в зала 1 на НДК.