След една изпълнена с мъка и сълзи година фолк певицата Таня Боева най-после успя да се съвземе.

Тежката загуба на последното й дете, издъхнало само няколко часа след раждането, покруси младата майка и месеци наред тя бе в тежка депресия.

За щастие на близките й и почитателите й изпълнителката малко по малко започна да се съвзема и успя да излезе от черната дупка на отчаянието. С усмивка тя посрещна вчера рождения си ден в компанията на сина си Росен и семейството си, пише „Блясък“.

За разлика от последния си празник, който отпразнува с шумен купон в столична дискотека, този път Таня реши да посрещне рождения си ден само в компанията на най-близките си хора.

Тя призна, че е получила предимно сантиментални подаръци от семейството си и един-единствен с по-голяма материална стойност, от който смята незабавно да се възползва.

Подареният спа уикенд във Варна певицата смята да съчетае с участие в местна дискотека. Така не само ще релаксира в морската столица, но и ще зарадва феновете си с музика и песни.

Макар да можаха да й честитят лично, феновете на Таня Боева й отправиха куп пожелания и на трите й страници в социалната мрежа. Фолк певицата сподели, че е останала трогната от милите им думи и дори и за час и половина не успяла да прочете всички честитки.