Американският актьор Алек Болдуин бил свален от самолет на "Америкън Еърлайнс", след като се спречкал с член на екипажа.

Звездата трябвало да се качи на полет на авиокомпанията до Ню Йорк, но един от стюардите му направил остра забележка заради това, че играел на игра, подобна на "Скрабъл" на телефона си, докато самолетът все още чакал на изхода.

"Стюард на "Америкън Еърлайнс" ме изхвърли заради това, че играех на WORDS WITH FRIENDS, докато чакахме самолетът да излети, а той не помръдваше на пистата. Нищо чудно, че компанията е пред фалит", написал разгневеният актьор в Twitter.

*Алек пристига на летището в Ню Йорк, след като се наложи да изчака следващ полет на "Америкън Ейърлайнс"

От думите на звездата не става ясно дали екипажът на самолета е помолил пътниците да изключат телефоните си, а само, че един от членовете се е заял с него.

След като Алек Болдуин и стюардът се спречкали, актьорът отишъл до тоалетната и в яда си затръшнал вратата толкова силно, че се наложило екипажът да повика пилота, който от своя страна наредил Болдуин да бъде свален.

Актьорът слязъл от самолета и хванал по-късен полет на същата авиокомпания, като се зарекъл, че ще му бъде последен.

"Това е последното ми пътуване с "Америкън Ейърлайнс". Те наемат на работа пенсионирани учители по физическо от католически училища за стюарди", написал Алек в профила си в социалната мрежа.

Вижте фотогалерия:

Алек Болдуин на летището в Ню Йорк