Мине не мине време и хората четат, че Русата Златка е с променен статут в интимната сфера.

Едни от запленените по прелестите й имотни мъже напускат семейните гнезда и задвижват с фаталната блондинка, после се връщат при законните си съпруги, други само временно пребивават в орбитата й, но никога не се е чуло Златка да е останала самотна. Пък и такъв позор не би могъл да се скрие от вечно дебнещата папарашка общност.

За разлика от Черната Златка, Русата никога не е сама. За харчовете й се носят легенди, които потвърждават любимата й максима, че кризата трябва да се бори с разкош. И днес, нищо че е в тотална закъсация, Златка се слави като фурията на моловете. Другото й определение е „царицата на СПА-центровете”.

Самата Злати изглежда е признала и се носи като пикантна клюка фактът, че харчовете й на ден са минимум хилядарка. Че е забила нов богаташ е повече от ясно. Той й дава възможност нон-стоп да къса подметки по моловете, а пък ако не е там на поредния шопинг, тя вероятно е на скъпа масажна процедура. Ако и това е свършила своевременно, била забелязвана да обикаля автосалоните, за да си хареса нова скъпарска кола, която да предложи на поредния си любим като опция за подходящ за нея подарък, пишат от kliuki.bg.