Уникално-зрелищно шоу спретна победителката в конкурса Miss Bad Girl 2011 Неделина Маргенова, на сцената на Badroom Beach този уикенд в Слънчев бряг.

18-годишната танцьорка стана фаворитка не само на журито, но и на публиката, които с бурни аплодисменти я направиха първа. Златка Раайкова дойде специално за вечерта, за да постави короната с кристали Сваровски от SSG на главата на победителката.

Шоуто мина под мотото "... и тя има своето хоби", а хобито на Неделина бе "да опитва всичко сладко". Разкрепостеното й държание взе своя връх, когато мъж от публиката я намаза със сметана и я облиза, а други - пиха шотове с розов ликьор от тялото й. Освен короната на Miss Bad Girl, тя отнесе и титлата Miss Bad Angel, специално предоставена от едноименния розов ликьор.

Втора стана бургазлийката Ваня Кирова, която впечатли журито с 50 см. татуировка на гърба си. Нейното хоби бе "...да ги измерва в сантиметри", именно затова силиконката се разхождаше с линийка и мереше достойнствата на мъжката част от гостите.

Трета остана плеймейтката Габриела Минчева, която стана лице и на италианско шампанско. Тя дори бе напръскана на сцената с пенливата напитка от двама аполони, а хобито й бе "да я пръскат".

Извън челната тройка, но също с доста награди си тръгна танцьорката от Час Пик Николета Милева, с хоби "да лъска...маркови автомобили".

Част от Шоуто бяха и танцьорите от Нео Продъкшън, Иван Притъргов и Устата, който спомена, че няма нищо против участничките да го "хаванат".

Водещи на вечерта, която бе решена в цветовете черно и златно, бяха Нина Никол и Ива Атанасова, като за стайлинга им се бяха погрижили от модна къща "Принцес".

Уникална 15-метрова сцена бе построена специално за шоуто, чиято украса също бе в черно и златно.