Джина Стоева е една от сексбомбите на фолка, но името й никога не “гърми” в креватни афери.

За пръв път пред “ШОУ” тя разказа откровено за взаимоотношенията си с мъжете, за свалките (както се нарича и новото й парче), за мистериозното й гадже и за трудността да си известна и влюбена, пише blitz.bg.

- Джина, вие сте интересна, млада, сексапилна. Сигурно се говорят най-различни неща за вас. Кои са най-неверните?
- Писали са за мен, че съм комарджийка, при положение че аз въобще нямам понятие от машинки, игри и игрички. Измишльотини, които направо втрещяват – например че съм бременна. Бях бременна цели две години! Представяте ли си?!? С това нещо обаче шега не бива! Друга измишльотина - че съм обърнала ориентацията. Всеки, с когото направя дует, ми става любовник. Или с всеки, с когото снимам клип, съответно, правя секс. Опитвам се да приемам нещата с усмивка. Но моите близки не го възприемат така. Обаждат ми се и казват: “О, значи ние трябва да разбираме от други хора...”

- И как при толкова секси клюки ще си намерите истински любим?
- Трудна работа, честно казано. Един мъж, колкото и да ти вярва, в един момент нещо започва да го човърка и започва да се пита: “Абе, аз да не би да съм толкова наивен, а то да си е така, както го пишат?” В момента имам приятел, с когото повече от половин година сме заедно. Наложи му се да се докосне до това и е “в кухнята” на нещата. Понеже вече ме познава, знае кое е така и кое не е. Не че не би могъл да се усъмни. Да не говорим за подмятанията: Едни мои приятели са я видели еди къде си с еди кой си. Или били чули нещо си.

- Младите момичета имат голям афинитет към богати мъже. Дори се появи предаване “Милионер търси съпруга”. И вие ли търсите богат мъж?
- Нека да разгледаме богатите мъже и като успели личности. Много от тия мъже са предприемчиви, смели, което за мен е важно. Би могъл да ме впечатли богат мъж, ако виждам, че не парадира с това. Трябва да имам допирни точки с него, да има за какво да си говорим. Когато харесвам един мъж, харесвам начина му на държание. А богатството обикновено дава свобода и увереност. Иначе не могат да ме спечелят нито парите, нито състоянието... Има смели мъже, но има и такива, които ако видят, че ти си достатъчно смела, ще те оставят да ги водиш. За мен това не е хармонията в една връзка. Винаги трябва да има леко надмощие над жената. Мъжът да предлага. Мъжът да настоява. Идеите да идват от двете страни, но той да командва парада.

*Джина с Ивена

- Времето минава много бързо. Не сте ли мислили за семейство?
- Винаги съм знаела, че ще дойде моментът, в който мога да кажа: “Готова съм! Ще имам семейство, ще имам деца”. С времето обаче става все по-сложно. Трудно допускаш някого до себе си. И то някой, с когото да живееш. Да има между вас чувства, общи интереси. Определено усещам бариера. Сигурна съм, че моят приятел ясно вижда, че много пестеливо скъсявам дистанцията, че малко по малко го допускам към себе си. Много трудно успява да ме превземе – факт! Завзема парче по парче от територията. Преди не бях такава. Но от опита, който имам, смятам, че съм права за себе си. Въпреки че в днешно време мъжете са много нетърпеливи. Искат още на първата среща да си легнат с теб, което вече май е съвсем нормално. И като че ли и жените мислят така. Наистина ми е време за семейство и мисля за това. Но като че ли ми трябва още малко, за да усетя, че това е човекът!

- Кое е най-неприличното предложение, което сте получавали?
- В моя роден град Русе работех по заведения и един ден идва при мен сервитьорът. Казва ми: Ей оня човек предлага 20 хиляди лева, за да си съблечеш блузката.” Иска да ми види гърдите. Изсмях се, но ако тогава бях на сегашния акъл, щеше да се развие интересно историята. Да, добре, нека брои половината пари на масата, а след това останалите! Предполагам, че това бе чесане на езика и просто нашенска закачка. Иначе неприлични предложения - колкото щеш. Заложено е в мъжете да опитват, да предлагат, а жената е тази, която решава. Най-вече как да реагира.

- Кое е най-интересното ти запознанство с мъж?
- Пак ще се върна назад във времето, когато бях в Русе. Появи се един мъж – интелигентен, готин, висок, който ми обясни, че ме видял в центъра на града. Изпрати ми цветя с визитка в заведението, в което работех. Оказа се, че е лекар, ерген. По-късно ми разказваше, когато вече имахме някакво преживяване, колко се е впечатлил, когато ме видял. Много романтично ми обясняваше как е копнял да докосне кожата ми, да вдъхне от аромата ми. Забелязването на подобни детайли са непривични за мъжете. По-скоро ние, жените, ги забелязваме.

Другото ми интересно запознанство е вече в ерата на скайп-комуникацията. Никога не съм вдигала на непознати. Но така се случи, че когато се включи непознато лице, погрешка натиснах отворена слушалка. Направих нещо с мишката... Аз съм с друго име в скайпа, няма как да разбере коя съм. Обаче някак си тръгна разговорът с този мъж. Стана ми интересно. Реших да си направя майтап с него. Изпрати ми своя снимка. Аз обаче му изпратих една обща, на която съм с колежки. Познай коя съм аз! В началото помисли, че се бъзикам, но по метода на изключването накрая достигна до мен. Джина Стоева? - Не може да е истина!
След това се видяхме на кафе, аз се оказах истинска.

Интервю: Люси Крумова