Младият актьор Бойко Кръстанов, познат като Дани от „Стъклен дом”, пробута витизчийски номер на водещата Лора Крумова.

Тя го поканила да участва в съботното издание на „Тази сутрин”. Актьорът обаче отклонил предложението с „железния” аргумент, че в петък вечер е на тежко парти и не може да става рано сутрин за каквото и да било.

Което си е чисто „изхвърляне” за величина от неговия ранг, защото всеки млад актьор по принцип се стреми към публичните изяви.

Бойко Кръстанов започнал да се пазари за изява в неделя, но екипът на Крумова вече бил планирал материал за естрадната икона Емил Димитров.

Актьорът не останал никак доволен от факта, че предаването не може да се съобрази с неговите „ангажименти”. Даже си позволил троснато да попита дали е по-маловажен от други негови колеги, след което разговорът набързо приключил.

Останала му единствената утеха, някой друг водещ да се сети за него.

„Бойко, Бойко, и ти си една звезда! Още цяла торба сол трябва да изядеш, докато станеш истински актьор” – шушукат с присмех из коридорите на Би Ти Ви.

Лора пък се заканила кракът на нахакания актьор да не стъпва в студиото й.

„Всеки един млад човек на изкуството трябва да цени медийните изяви, такова поведение като неговото е недопустимо” – коментирала безпристрастно тв водещата, пише kliuki.bg.