Навършващият днес 24 години актьор от „Стъклен дом” - Бойко Кръстанов - е една от най-младите звезди в сериала и в актьорската гилдия въобще.

Дани, както го знае цяла България, смятал да се повесели по случай ЧРД първо със семейството си, а после и с най-добрите си приятели. В това число се водели и другите млади звезди от сериала - Луиза Григорова, Явор Бахаров и, разбира се, Радина Кърджилова. За младата дама, с която често се целуват във филма, Бойко Кръстанов твърди, че му е особено близка:

„С Радето сме големи приятели. Тя е страхотен човек. Разменяме си целувки на екрана, но това не влияе на приятелските ни отношения”.

В момента в реалния живот младото момче няма гадже, пишат от kliuki.bg. Раздели се с Ива Янкулова, независимо че споделяха грандиозни планове за общо бъдеще. Връзката им приключи рязко и изненадващо за всички около тях. Екранният Дани не вижда нищо скандално в това и го отдава на младостта, която е разделила пътищата им в един момент. Категоричен е, че няма приятелка, но не се чувства самотен. Отчита, че вече е направил свои грешки в живота. Съжалява за това и отчита, че все пак Дани е по-добър от него.