Пустата суетност на Азис за малко не му е докарала спешна визита в "Пирогов".

Фолк певецът се претрепал с 13-сантиметровите си токчета на "Кристиан Лубутен" навръх 2-ри февруари, но тогава успял да прикрие малкия инцидент.

Токовете, декорирани със 700 камъка и доставени направо от парижкия бутик на френския дизайнер, за една бройка щели да провалят участието на звездата в столичен клуб, пише Hotarena.net

Колкото и да е репетирана и отработена манекенската му походка, певецът оплел крака и се чучнал на пода, свидетелстват пред "Уикенд" от персонала на заведението.

При падането десният глезен на Василка се разминал на педя разстояние от кашон с уиски и по чудо не го разпорил в празните бутилки.

Сега певецът бил решил да застрахова краката си, заради подобно бъдещи инциденти.

"Много се изплаших с това падане. Никога не съм застраховала която и да е част от тялото си – нито 24-сантиметровия си пенис, с който се гордея, нито гласа си, за щастие с него не съм имала никога проблеми... Но реших да си застраховам краката, защото ако се претрепам, отиде ми кариерата", притеснена е Василка.

Застраховането на различни части от тялото е честа практика при звездите от шоубизнеса по света. Германският модел Хайди Клум застрахова своите за 1.7 млн. долара. Мълви се, че застраховката на Василка е за 400 бона.