На стилна церемония, изцяло решена в бяло и носеща духа на сватба, протече 5-тата церемония по раздаване на годишните любовни музикални награди, организирани от популярно радио за българска музика.

''Любовни музикални награди" имат за цел да отличат едни от най-романтичните изпълнители и песни. Уникално е и журито, което в момента определя победителите - 50 влюбени двойки, слушатели на радиото.

Церемонията бе открита от Алисия, която бе избрана за любимка на слушателите.

Последва рецитaл на ДесиСлава, която бе подбрала микс от най-силните си балади. След своята изява тя се присъедини към масата, на която седеше жената на бившия й съпруг Галин - Галена. Двете певици показаха повече от топли отношения. Те се разцелуваха и цяла вечер не спряха да си гукат, пише lifestyle.bg.

По-късно към тяхната компания се присъедини и Преслава, която закъсня за началото на купона. Тя се появи точно за 10 минути, колкото да си вземе наградата, която спечели - за любовна песен на 2011 - ''Право на влюбване''. След като получи приза и изпя въпросната песен певицата бързо се изнесе от клуба.

Най-големите купонджиики бяха Галена и Андреа, които останаха до края на вечерта и дори показаха чукпи в кръста.

Големите награди - за любовен изпълнител и изпълнителка, отидоха в ръцете на - Тони Стораро и Глория. Двамата показаха истински стил и класа и буквално пoщориха гостите в заведението.

С изявата си Стораро вдигна гости и колеги на крак. Глория също предизвика голяма еуфория сред феновете. Певицата призна, че никога не е харесвала това ''чалга'' течение, което в момента шества във фолк средите и призна, че е много щастлива от факта, че песните, които тя прави са оценени. Певицата зарадва гостите с 15-минутен микс от най-големите си хитове.

Ето и победителите, номинирани в най-любовните категории за песен:

Категория: Любовен изпълнител на 2011-та година

Тони Стораро

Категория: Любовна изпълнителка на 2011-та година

Глория

Категория: Любовна песен на 2011-та година

Право на влюбване - Преслава

Категория: Любовна дуетна песен на 2011-та година

Не сме светци - Аксиния и Б.Солтарийски

Категория: Любовна компилация / албум на 2011-та година

Галена - ''Аз''

Категория: Любовен дебют през 2011-та година

Ани Хоанг

Категория: Вечна балада за 2011-та година

Залеза и зората - Камелия

Категория: Любовен дискотечен хит на 2011-та година

Искам теб - Андреа

Категория: Любимец на слушателите

Алисия