Тони Стораро бе приятно изненадан по време на участието си в плевенска дискотека.

Звездата на Diapason Records получи специален амулет против уроки от свой дългогодишен фен.

Специалната вещ всъщност представлява връзка люти чушки, които били донесени за гласовития изпълнител от Италия.

Почитателят, който зарадва Човека-глас с нестандартния подарък, му пожела най-вече да няма здравословни проблеми, каквито го сполетяха в последно време.

Самият Тони много се развълнува от неочакваното посрещане.

„Беше много мил жест, още повече знам, че този мой почитател, с когото сме се срещали нееднократно, ми го е донесъл с най-искрени чувства. Знам, че когато се подарява такъв амулет, е много важно с каква нагласа ти го поднасят. За да има ефект, трябва да е от добронамерен и позитивно настроен човек. Дано наистина ми донесе повече късмет и да ме пази от неприятности. Още веднъж благодаря за приятната изненада.”, каза изпълнителят на „Само тебе виждам”.

Участието на Тони Стораро в Плевен не мина и без други изненади. Оказа се, че песента му „Налей, приятелю”, е един от най-големите хитове на заведението. Парчето прозвуча няколко пъти като специален поздрав за DJ Venci и DJ Daniel, чиято е основната заслуга превръщането му в един от „химните” на дискотеката.

Тони не пропусна да зарадва и останалите гости на препълненото заведение с виртуозно лайв изпълнение и на другите си популярни песни.

Организаторите пък регистрирали най-успешното гостуване на певец от началото на есенния сезон и не крият, че нямат търпение звездата на Diapason Records отново да им гостува.