Райна отлага пускането на новия си албум, който се очакваше да излезе веднага след завръщането й от Америка. 

"Мислех да пусна албумът някъде между 15-20 май, обаче вътре ще има нови заглавия и мисля, че ще се бият тези нови заглавия с това, което е в момента. Вероятно в края на месеца ще пусна новия албум и успоредно ще има и нов клип към него. Иначе се получава едно голямо разводняване, хората имат много информация и толкова много песни".

Изпълнителката на "Пайнер" е на мнение, че когато един певец представи наведнъж няколко силни парчета, няма как всички да станат големи хитове.

"Ще дам пример с Галена, много хубаво, че направи страхотно DVD, с хубави песни, обаче заради това, че имаше много хубави песни, от тях много малко си поеха въздух, така се каже. Всеки си избра някаква песен в един момент. Песните станаха хитове, но не както, ако бяха пускани последователно - една след друга. Струва ми се, че тогава щяха да бъдат много по-убедителни" - каза тя пред Signal.bg.

Райна коментира още:

"Аз точно това не желая да правя - да пускам много песни наведнъж, защото по този начин някои ще задушават другите. Проблемът е в това, че когато всички песни са хубави, не могат едновременно да станат хитове, няма как! Няма как еднакво големи хитове да са и еднакво да ги въртят по телевизия по радиа, все ще има нещо, което ще изпъкне, а другите заминават..."