Дамян и Ваня дадоха първото интервю за BLife след слуховете за тяхната раздяла. Двамата са заедно и все така влюбени и щастливи. Вижте какви изненади готвят Дамян и Ваня и как мислят да прекарат лятото във видеото.

''Аз се радвам, че медиите пишат за нас. Вярно или не, това си е вид реклама. Заедно сме си и всичко е перфектно'', каза Дамян.

Ваня сподели, че не изпитва ревност и вярва на човека до себе си.

''Преди да станем двойка, ние бяхме приятели, така че аз познавам бившите му. Нашата връзка е на такъв етап, че няма как да се случи нещо такова. Получавам всичко от което има нужда една жена, емоционално, духовно и материално и нямам причина да бъда мнителна и да се съмнявам''.

Дамян сподели, че в живота му има само три жени - Ваня и двете му дъщери - Александра и Димана.

Скоро на годишните музикални награди на списание Нов фолк Дамян и Ваня отнесоха приза ''Формация на годината''.

''Много сме благодарни за наградата и ще продължаваме да се представяме на ниво и тази година, за да оправдаем очакванията на всички, които ни оцениха''.

Ваня и Дамян подготвят нова дуетна песен, която ще се завърти в началото на юни. Те се надяват, че парчето ще се хареса на феновете, защото е доста забавно и отново експериментират.

Влюбените изпълнители ще прекарат лятото във Варна, където DJ Дамян има заведение. ''До края на август ще сме във Варна. След това, може да отидем за няколко дни и към  южното черноморие".