Едва ли когато попфолк певицата Ваня пусна в обращение хита си "Пробвай се с друга", е мислила, че Дамян ще приеме текста на песента буквално и ще се върне при стара любов

Явно дори и C-чашката на Ваня, която тя възпява във въпросното парче, не е достатъчна да задоволи разгонения гларус.

Оказва се, че похотливият диджей не е променил нрава си и е готов да хукне след всяка фуста. Този път нещата не са надве-натри както обикновено, а ставало и въпрос за чувства, разказаха близки до двойката пред BLife.

Преди няколко седмици в България се върнало кръшно бивше гадже на диджея, което уж само за доброто старо време му предложило да пият по кафе и да си поприказват приятелски, разказаха под сурдинка за BLife.

Нещата обаче не се получили, както Дамян очаквал, и от дума на дума екслюбовниците стигнали доста по-далеч. Двамата се скрили в дискретен хотел, където си припомнили как стават нещата.

Дамян, за разлика от други забежки, за които шушукат жълтите издания, не се задоволил само с въпросната среща и решил да замени вече леко рутинната си връзка с Ваня с далеч по-живата авантюра със старата си познайница - която на всичкото отгоре била и брюнетка.

Както става в такива случаи, "добри приятелки" казали на Ваня какви ги върши любимият й.

Кротката и търпелива иначе Ваня този път изригнала. "Толкова компромиси съм правила в името на любовта, но този път чашата преля", простенала пред приятелка Ваня.

Тя помолила Дамян съвсем кротко да си събере нещата и да се изнесе от жилището й.

Чаровната певица се е отдала изцяло на кариерата си и хич не й било до това да си мисли къде доскорошният й любим мърсува със завърналата се бамбина.