„Животът те обича” пее Джина Стоева в новия си сингъл.

И понеже животът обича смелите, които не се страхуват от предизвикателствата му (точно като нея), певицата събра свои съмишленици – участници във всички четири сезона на риалити формата „Survivor”, във видеото към него.

Всъщност срещата на сървайвърите не е специално организирана заради клипа. Тя е традиционна и се случва ежегодно, за да отбележи деня, в който те са поели към своята дестинация в отдалечено кътче на света, където е трябвало да се справят с условията на местната природа. Затова винаги е на открито. Този път сборният пункт бил в Панчарево.

Без да предупреди никой, без гримьори, фризьори и излишна суета, Джина взела със себе си режисьора Димитър Колев и тръгнала към уреченото място.

„Песента, по музика на Дидо Калпаков и текст на Йордан Гергов, е такава – разказва, че ние сме сценаристи на съдбата си. Затова реших да направя нещо спонтанно и мисля, че се получи добре.”, коментира певицата.

„От начало нямах планове да я клипирам, но тя прикова вниманието на много мои почитатели, след като я представих на промоцията на бестовия ми албум. Според мен ценното в нея е, че по простичък начин се казват много истини”… „Животът си е твой – живей го както искаш… Нали си здрав и дишаш – какво ти липсва?” Не е ли точно така?”, риторично пита Джина.

В новото видео на звездата на „Ара мюзик”, което от днес е в ефира на Фен ТВ, ще я видите редом с Агонцев, Финдо и компания да тича из зелени поляни и да се къпе под струите на дивен водопад…