Малко преди влизането на Бони в къщата на ВИП Брадър, във всички медии излезе информация, че инж. Митко Димитров – Пайнер я бил изгонил от музикалната си компания, защото я хванал да „чука частно”.

В смисъл – да работи без отчисления за продуцента. Това хем е вярно, хем не, разкрива ''Всеки Ден'', пише slava.bg. Защото Бони наистина чука частно, ала не по участия, както писаха вестници, а именно в телевизионната къща.

След резила на Райна в първия сезон на шоуто за знаменитости, Пайнера решил никога повече да не дава свои звезди за тв проекта. Единствено огненото момиче Камелия направи нещо като участие в третото издание, но тя влезе за два дни, плюс това имаше ангажимент като водеща на коментарната рубрика Голямата уста. На всичкото отгоре блондинката е с привилегии в Пайнер, тъй като е ветеран на фирмата. На нея и Глория като най-стари е позволено повече, отколкото на всичките им останали колеги. Същото се отнася и за Милко Калайджиев, който пък е първият изпълнител на Пайнер. Те имат особен статут и свобода. За нови попълнения като Бони такива своеволия не са позволени.

В шоусредите се говори още, че отчисленията на момичетата, които не са ветеранки, стигат до 70% от парите, срещу които се разписват на участие. Така от всеки хиляда лева, които изкарат, 700 лв. директно заминават за хазната на техния бос, а за техни нужди остават едва 300 лв. За Бони се говори, че тя се е договорила за един от най-високите хонорари в тв къщата, който да покрие 2 месеца отсъствие от шоубизнеса. Именно в пропуснати участия калкулират своите финансови претенции към ВИП Брадър звездите в проекта.

Ако Мариана Попова би могла да има 5 участия за 5 - 10 000 лева в рамките на два месеца, то Бони със сигурност прави поне 20 за 40 000 лв. Така се калкулира и „входната такса”, която всяка знаменитост има да взема от продуцентите на тв шоуто. Само че Мариана Попова е свободен електрон и никому не дължи проценти. Докато Бони е друга песен.