Нов скандал се задава в Къщата.

Спокойствието и добродушието на Фънки започнаха да го напускат и той малко по малко разкри тъмната си страна. В частен разговор с Юлиан, Ники и Мариана, Фънки откровено заяви, че Бони пее фалшиво. Рокаджията бе подкрепен от колегите си, докато сървайвърът гледаше доста изненадан и тримата.

„Бонка не пее ли добре?“, “Тя ми е казвала, че пее прекрасно”, защити Ники певицата за огромно изумление на всички. „Да, много добре си пее, ама е фалшиво“, изцепи Фънки. Мариана веднага го подкрепи, а Юлиан Константинов едва се сдържаше да не се разсмее. „Сигурно само като пее поп музика е фалшива”, допълни певицата, „Пречат й орнаментите“, заяви Фънки, докато публиката му си умираше от смях.

Очевидно фолк певицата вече сериозно вбесява съквартирантите с инфантилното си поведение и те започнаха да злословят зад гърба й. Дори феновете на Бони се подразниха от моралните й проповеди. „Аман, тя надмина и Владо Данаилов по речи“, мърморят почитатели на певицата. „Съвсем се взе на сериозно“ коментират други.

Въпреки убеждението на Бони, че зрителите няма да я изгонят, певицата вече започна да досажда. И ако тази седмица се спаси, нищо чудно другата да излети от шоуто, тъй като с проповедите си тотално доскуча.