Попфолк звездата Джина Стоева вече има различни идеи за реализация извън музикалната сфера. Признава, че не й е омръзнало да пее и винаги щом хване микрофона, се раздава максимално, но човек трябва да знае кога да се оттегли.

Все пак малко са тези изпълнителки, които могат да бъдат като Лили Иванова, и тя самата вече се чувства пораснало момиче, обясни Джина.

"Имам си някакви идеи в главата, които не са свързани с музиката. Искам да се занимавам и с нещо друго, което да ми носи някакъв доход и да си влагам там идеите и креативността, която благодарение на моята работа съм придобила. Най-елементарното и близко нещо, за което се сещам сега, е да си имам предаване, което да е нещо наистина интересно. Не е задължително да е музикално", сподели певицата.

Междувременно продължава да действа и по музикалните си проекти, за които прави известни промени във външния си вид. Според нея формулата на успеха е именно в това да се променя от време на време, защото феновето го очакват.

"И на мен самата ми омръзва да бъда една и съща", призна Джина.

Само преди дни представи интересен клип към песента "На първо време", в който е напълно неузнаваема. Решила е да вземе пример от своите колежки и да заложи доста на провокацията и експериментите, особено във визуално отношение. За това се доверила на сръбския режисьор Деян Миличевич, с чийто екип реализирали новото видео в Белград.

"Там съм изцяло с черна коса - нещо, което съм искала да направя преди, но не съм имала смелостта, защото съм си мислела, че ще ми изостри чертите и няма да ми отива"

Когато обаче отишла в Белград, променила мнението си благодарение на страхотния екип. Имало невероятен гримьор, който направо рисувал по нея - почти като бодиарт, и направили четири различни от горе до долу визии, пише blife.bg.

След като довършили всички детайли, изпълнителката и PR-ката й измислили интересен начин за промотиране на проекта. Пуснаха кратко видео, на което не се вижда нейното лице, а задачата на феновете й бе да познаят кое е. Наградата за победителя ще е един ден с неговата любимка и в момента тя обмисля как да прекарат забавно - може би с разходка до ледената пързалка.

"Когато видях тийзъра, си казах, че 100 % всички ще си помислят, че е Емануела. Черната дълга коса, камъните...", отбеляза Джина.

Единственото нещо, което я издаде, е татуировката на бедрото, но тази подробност забелязали, едва след като завъртяли клипчето. Затова е сигурна, че именно затова са я познали.