Напрежението между най – скандалната Антония Петрова и паркетния лъв Евгени Минчев ескалира до крайна степен, заплашвайки да гръмне със силата на атомна бомба от последно поколение.

Логичната развръзка на светската мелодрама вече започна, след като известната като Мис Крокодил хубавица обяви, че е завела дело срещу т.н. ''пиар на звездите'' и възнамерява да го съди до дупка.

''Това вече не е само намерение, а вече започнала процедура. Адвокатите ми вече са започнали събирането на доказателствен материал срещу гражданина Евгени Костадинов Минчев и той ще бъде подведен под отговорност пред съда. За оскърбяване на моите чест и достойнство, за клевета. Освен, че обижда мен, той обижда й цели две държави, тъй като аз съм носителка на престижните титли ''Мис България'' и ''Мисис Русия'' – заяви Петрова.

Моделката разкрива, че войната между нея и Минчев започнала през 2009 година, когато тя го наела да й бъде личен пиар. Платила му 15 000 лева, но вместо да я направи популярна в положителен аспект, той започнал да й гради изключително негативен имидж, като правел това зад гърба й. В един момент решила да прекрати отношенията с него, при което той запукал с още по – здрави обиди.

Мис Крокодил отрича изявленията на Евгени Минчев, че съпругът й Александър едва ли не го е пребил по време на някакво светско събитие и го е псувал пред хората като отмъщение за негативните му изказвания. Припомняме, че пиарът на няколко пъти изригна пред медиите по повод физическите данни на миската и заяви, че тя в никакъв случай не може да бъде еталон за женска красота.

Когато обаче лапал парите на Антония не мислел така и твърдял, че всичко по нея си е ОК. Впоследствие на няколко пъти предприемал стъпки за сдобряване, но тя го отрязвала безкомпромисно. За което си бил виноват самият той. Дори последният път бил непосредствено, след като била коронясана за ''Мисис Русия'', пише skandalno.net.

Антония Петрова заявява категорично, че Евгени Минчев е отвратителна личност, изтъкана изцяло от лицемерие и фалш. Тя обаче била на другия полюс и предпочитала да говори това, което й е на езика. В крайна сметка тя обяви Минчев за лъжелорд от ромската махала на Пазарджик.